Servicii

Debitare LASER

Maşinile noastre pot tăia cu precizie panouri metalice de oţel, aluminiu, cupru şi orice alt metal uzual.

Design computerizat

Design-ul este 100% computerizat pentru o precizie maximă şi o mai mare rapiditate în proiectare. Îţi putem oferi consiliere indiferent de stadiul în care se află proiectul tău. Putem lucra în colaborare cu alţi profesionisti (arhitecţi, designeri etc.) sau putem crea noi design-ul necesar conform specificaţiilor tale. Odata finalizată lucrarea, îţi punem la dispozitie fişierele CAD create, care te vor ajuta mai departe în proiect.

Consiliere profesională

Ştim cât poate fi de provoator să poţi implementa o idee originală de design. De aceea îţi oferim consiliere pentru a găsi soluţiile tehnice optime astfel ca ideea ta să prindă viaţă în felul în care ţi-ai imaginat. Consilierii Laser Fabric sunt vizionari, ca şi tine, şi dispun de toata expertiza de care ai nevoie pentru a implementa proiectul tău. Contactează-ne direct şi vom analiza împreună posibilităţile tehnice.

Montaj

Montăm noi

Un proiect nu se termină o dată cu fabricarea produselor. Un aspect foarte important pentru a avea rezultate bune este montajul profesional. Experienţa noastră în domeniu ne sprijină în a evita problemele uzuale, iar soluţiile pe care le alegem şi-au dovedit eficienţa în timp.

Montează singur: LaserFAB-Fix

Faţă de alte panouri debitate cu ajutorul laserului, Laser Fabric îţi oferă un sistem modern pentru asamblarea panourilor, LaserFAB-Fix. Fiecare panou poate avea laterale şi, după caz, spate metalic facilitând îmbinarea între panouri şi prinderea de elemente structurale. Finisajul panourilor va fi întotdeauna impecabil, fiind realizat în fabrică. Prin îmbinarea mecanică a panourilor, evitând sudura la montaj, deranjul creat şi timpul de execuţie sunt minime. Pentru aplicaţii tipice panourile se pot îmbina între ele fără alte elemente structurale. Alcătuirea formată va fi calculată de experţii noştri pentru a rezista la vânt şi alte forţe normale ce pot acţiona asupra panourilor. Dacă nu este posibilă, sau nu se doreşte, sprijinirea panourilor la partea de jos se pot folosi elemente suplimentare orizontale pentru a asigura rigiditatea structurală. În funcţie de proiectul tău vom găsi soluţia optimă pentru siguranţa maximă. 

Avantaje

Avantajele sistemului LaserFAB-Fix

Pentru aplicaţii unde este necesară rigiditate suplimentară sau unde sunt necesare soluţii de montaj speciale, rama poate continua şi pe partea din spate a panoului.

Prinderea laterală este foarte simplă, cu dibluri metalice sau ancore chimice în funcţie de situaţie şi cerinţele structurale. Simplitatea înseamna rapiditate şi costuri scăzute.

Panourile se cuplează între ele cu şuruburi, piuliţe şi şaibe. Nimic mai simplu. Distanţa între prinderi va fi calculată de noi în funcţie de necesităţile structurale ale fiecărui proiect.

Sistemul este complet modular. Cu ajutorul panourilor şi accesoriilor Laser Fabric poţi crea orice aranjament spaţial. În funcţie de configuraţie, alcătuirea poate fi de sine stătătoare, fără a fi necesară ancorarea de ziduri sau podele.

Cu sistemul LaserFAB-Fix panourile pot fi prinse între ele şi pe verticală pentru a acoperi suprafeţe mai mari decât un singur rând de panouri.

Este posibilă crearea de panouri duble, cu acelaşi model pe ambele feţe sau cu modele diferite. Soluţia tehnică este foarte simplă şi panourile duble se asamblează rapid fără sudură.

Scroll to Top