Cine suntem

Creatori de poveşti

În atelierul Laser Fabric creăm mai mult decât panouri din metal traforate cu tehnologie laser. Aici făurim poveşti. Astfel, atelierul nostru de design, proiectare şi producţie este şi un spaţiu al alchimiei creative. Aici metalul devine limbajul ce transformă, însulfeteşte, delimitează un spaţiu pentru a spune o poveste. Povestea ta unică.

Pasiune pentru metal

În timp, lucrând cu metalul am învăţat că tehnologia şi forţa nu sunt de ajuns pentru a-l îmblânzi. Este nevoie de pasiune, răbdare şi dedicare pentru a atinge măiestria. Aceluia ce ştie a le insufla, metalul îşi dezvăluie secretele. Echipa noastră a ajuns să stăpânească cu măiestrie toate etapele prin care metalul brut devine un produs desăvârşit.

Meşteşug & Inovaţie

Lucrăm cu metalul de peste 20 de ani, iar din 2018 am făcut trecerea către tehnologie şi inovaţie în zona panourilor de metal traforate.

Am pornit ca afacere de familie unde meşteşugul prelucrării metalului a fost transmis din tată în fiu o dată cu pasiunea şi grija pentru detalii. Ca păstrători ai tradiţiei, continuăm să preţuim cunoştinţele şi valorile primite moştenire. Ca deschizători de drumuri, contribuim la inovaţia în lucrul cu metalul şi la trendul ultimilor ani: panourile metalice au depăşit demult zona industrială fiind folosite frecvent în arhitectură, designul de interior sau producţia publicitară. Creăm pentru clienţii noştri, în toate aceste zone, piese decorative cu rol funcţional, fie ca elemente componente ale unor ansambluri complexe, ferestre, scări, garduri şi porţi, fie ca piese de artă de sine stătătoare, care înfrumuseţează faţade şi interioare.

În serviciul tău

Ştim că pasiunea şi măiestria capătă valoare în măsura în care sunt puse în serviciul comunităţii.

Ca urmare, ceea ce suntemastăzi este suma tuturor proiectelor de calitate care au ieşit din atelierul nostru. Sute de proiecte livrate cu succes au însufleţit cămine şi spaţii urbane şi, totodată, ne-au format pentru excelenţă, pentru a răspunde nevoilor clienţilor într-un mod rapid şi flexibil. Pentru că oferim produse şi servicii personalizate, fiecare nou proiect este unic prin combinaţia de nevoi, modele, forme, culori şi finisaje. Aceasta este provocarea pe care o abordăm cu profesionalism şi pricepere. Aceasta este semnătura Laser Fabric pe care o vei regăsi pe fiecare panou decorativ creat în parteneriat cu tine: atenţia pentru detalii şi grija pentru timpul tău. Am creat astfel sistemul Laser Fab Fix, simplificând modul de instalare a panourilor pentru a-ţi oferi posibilitatea de montare a acestora în stil DIY (do it yourself). Află mai multe despre.  Suntem aici pentru tine oricând ai nevoie de consultanţă, proiectare şi producţie pentru proiectul tău de arhitectură, design interior, artă sau producţie. Echipa Laser Fabric abia aşteaptă o noua provocare! Contactează-ne!

Misiune

Misiunea noastră este să fim prima opţiune a celor care işi doresc soluţii versatile de design sub forma decoraţiunilor metalice. Ne propunem să realizăm, la preţuri competitive, produse concept inedite, excelente din punct de vedere al designului şi calităţii, care să satisfacă pe deplin nevoile clienţilor nostri. În plus, ne asumăm misiunea de a schimba prin toate proiectele livrate perspectiva asupra folosirii metalului în designul interior şi exterior cu scopul de a însufleţi şi a înfrumuseţa spaţiile şi de a crea armonie între toate elementele naturale folosite în amenajări.

Viziune

Într-o lume în care utilul şi funcţionalul s-au desprins de artă şi frumuseţe, noi ne imaginăm viitorul in design ca o îmbinare armonioasă între elementele pe care natura ni le oferă, de la lemn, la piatră, la metal. Da, suntem pasionaţi de metal şi de lumea de posibilităţi creative pe care o poate înfăptui îmbinarea dintre tehnologia Laser, imaginaţie şi artă. Totul, pentru a oferi iubitorilor de frumos soluţii eficiente de design interior şi exterior într-un mod practic, estetic şi sustenabil.

Cui ne adresăm

 

Fie că vorbim despre arhitecţi şi designeri de interior care amenajează sau recondiţionează spaţii de locuit sau birouri, de ingineri şi constructori, reprezentanţi ai agenţiilor de publicitate, dezvoltatori de proiecte imobiliare sau pasionaţi de design care caută soluţii inteligente şi originale pentru căminul lor, ne adresăm iubitorilor de frumos, vizionarilor în căutare de parteneri de încredere şi de soluţii eficiente de design interior şi exterior.

Scroll to Top