Beneficii

Îţi poţi imagina viaţa fără prezenţa metalului? Noi am încercat şi ne este imposibil. Iată doar câteva argumente:
durabilitatea şi rezistenţa la factorii de mediu, alături de alte caracteristici, transformă metalul într-un element omniprezent in construcţii. Nu este de neglijat nici aspectul estetic al metalului, atât de des folosit în arhitectură. În designul interior, folosirea panourilor metalice aduc o notă de rafinament. De asemenea, în Feng Shui, metalul este unul dintre cele 5 elemente de bază, absolut necesar creării armoniei în spaţiile de locuit sau birouri.
Nu te-ai convins încă? Am listat pentru tine avantajele în a ne încredinţa proiectul tău:

Panourile metalice realizate de Laser Fabric se caracterizează printr-o calitate desăvârşită. Cum ne asigurăm de asta? Alegem cele mai bune materii prime, creăm designuri ingenioase iar execuţia este exemplară. Datorită unui sistem inovativ de management, toate acestea sunt posibile la un preţ bun, accesibil atât pentru proiecte individuale, cât şi companiilor specializate în arhitectură, construcţii sau publicitate.

Am creat şi folosim un sistem complet modular. Ce înseamnă asta? Ca într-un puzzle, cu ajutorul panourilor şi accesoriilor Laser Fabric poţi crea orice aranjament spaţial. În funcţie de configuraţie, alcătuirea poate fi de sine stătătoare, fără a fi necesară ancorarea de ziduri sau podele. Cu sistemul LaserFAB-Fix panourile pot fi prinse între ele şi pe verticală pentru a acoperi suprafeţe mari. Este posibilă crearea de panouri duble, cu acelaşi model pe ambele feţe sau cu modele diferite. Soluţia tehnică este foarte simplă şi panourile duble se asamblează rapid, fără sudură. Sistemele de prindere LaserFAB-FIX mizează pe simplitate pentru ca tu să te bucuri de o libertate mai mare de mişcare, de economii de cost şi de timp.

Prinderea laterală este foarte simplă, cu dibluri metalice sau ancore chimice în funcţie de situaţie şi de cerinţele structurale. Simplitatea înseamnă rapiditate şi costuri scăzute la montaj. Panourile se cuplează între ele cu şuruburi, piuliţe şi şaibe. Nimic mai simplu! Distanţa între prinderi va fi calculată de noi în funcţie de necesităţile structurale ale fiecărui proiect. Faţă de alte panouri debitate cu ajutorul laserului, Laser Fabric îţi oferă un sistem unic şi inovativ pentru asamblarea panourilor, LaserFAB-Fix. Poţi opta pentru serviciile de montaj pe care le oferim, la preţuri competitive, sau poţi realiza singur montajul în sistem DIY (do it yourself). Fiecare panou poate avea laterale şi, dupa caz, spate metalic facilitând îmbinarea între panouri şi prinderea de elemente structurale. Finisajul panourilor va fi de fiecare dată impecabil, fiind realizat de către specialiştii nostri în fabrică.

Pentru aplicaţii tipice, panourile se pot îmbina între ele fără alte elemente structurale. Montajul efectuat este gândit de către experţii noştri pentru a rezista la vânt şi la alţi factori de risc ce pot acţiona asupra panourilor, astfel că investiţia ta este una în calitate, durabilitate şi deci, siguranţă.

Acolo unde proiectul o cere, se pot folosi elemente suplimentare orizontale pentru a asigura rigiditatea structurală, în condiţiile în care nu este posibilă sau nu se doreşte sprijinirea panourilor în partea de jos. În funcţie de cerinţele proiectului tău, ne angajăm să găsim întotdeauna soluţia optimă pentru siguranţă maximă. Pentru aplicaţiile unde este necesară o rigiditate suplimentară sau soluţii de montaj speciale, rama poate continua şi pe partea din spate a panoului.

Lucrăm cu o gama largă de materiale şi ne place să experimentăm cu idei originale în ceea ce priveşte designul produselor noastre. Fiecare proiect abordat este unul de parteneriat, în care ne dorim să creăm alături de tine soluția optimă de design interior sau exterior. De aceea, întotdeauna vom ţine cont de cerinţele tale în materie de culori, design şi utilitate a produsului.

Scroll to Top